Renholdstjenester fra Ringerike Renhold

Personlig, profesjonell og stabil arbeidsstyrke gjør Ringerike Renhold til en foretrukken leverandør. Vår erfaring og kompetanse gir rene løsninger vi er stolte av. Våre kunder får en anerkjent leverandør som forstår hvordan de ulike bransjene arbeider og deres forventninger. Vi forsøker å stemme av behovene nøye i forkant for oppdragene - vi vil innfri forventninger.

 

Vi er fleksible, imøtekommende, tilpasningsdyktige og leverer tjenester til offentlige og private bedrifter. Våre tjenester benyttes innenfor mange bransjer. Daglig renhold og frekvensplaner gås gjennom nøye med kunden. Vi er veldig opptatt av at forventninger til det daglige renholdet innfris. Det gir oss og kunden tilfredstillende relasjoner og bidrar til at vi kan regnes med. Ringerike Renhold er til å stole på.

Enkelte ganger er ikke daglig renhold nok. Daglig renhold påvirkes av arealenes tilstand ved oppstart, men også den tilstand som arealene kan komme i underveis på grunn av stor smusspåvirkning eller på grunn av bedriftens arbeidsart. Da foretar vi en nullstilling av lokalene/arealene, slik at vanskelig smuss fjernes. Derfra blir også det daglige renholdet enklere og lokalene holder en visuelt og hygienisk ren standard. Dette er det vi kaller for temporært renhold.

Bestill en gratis befaring i dag! Vi er raske og nøyaktige! Her er noen av referansene vi er veldig stolte av:

referanser

 


DAGLIG RENHOLD


Ringerike Renhold AS leverer tjenester til både store og små bedrifter, offentlige og private. Ingen jobb for stor - ingen for liten.

Les mer om daglig renhold..
 
 


TEMPORÆRT RENHOLD


Gjennom vårt datterselskap RENOX AS har vi all den ekspertise som behøves for rengjøring av områder og objekter som ikke dekkes av den ordinære renholdsavtalen.

Les mer om temporært renhold..
 

 

Noen av feltene vi er spesialister på i Hønefoss, Jevnaker, Hole og Gran:

KONTORVASK | BYGGVASK | BONING | FASADEVASK | HOVEDVASK | VINDUSPUSS | FLYTTEVASK | DESINFISERING | TRAPPEVASK VISNINGSVASK

Skriv til oss nå!