Ringerike Renhold | avfallshåndtering

Avfallshåndtering i Hønefoss - Jevnaker - Hole - Gran
Ringerike Renhold hjelper til med kontor-relatert avfallshåndtering.

 

For å få en god renholdstjeneste til å fungere best mulighjelper vi bedrifter med enkel avfallshåndtering relatert til kontorutstyr og liknende. De fleste bedrifter skifter ut tekniske løsninger som pc, kontorpulter, printere og annet kontorutstyr med en viss frekvens. Ofte blir slikt liggende på et lager eller i verste fall på et kontor eller i områder der ansatte ferdes. Dette er for det første noen reale støvsamlere. For det andre kommer ikke renholdere ordentlig til, slik at renholdet blir så som så. En annen ting å tenke på er at de frie områdene blir vasket, men støvet fra skrot og skrammel virvles opp og legger seg der det er nyvasket. På denne måten kan renholdet oppleves som lite tilfredsstillende, selv om det skyldes faktisk at områdene ikke er ryddet ordentlig.

 

Dersom du er i tvil om du skal benytte denne tjenesten kommer vi gjerne ut for en samtale om behovet/ønsket. Vi er løsningsorientert, kvalitetsbevisst og kostnadsfokusert. Det gjenspeiles i våre tilbud.

00 back 01 email pas 02-tlf pas 03 back

Be om en uforpliktende og rask befaring eller samtale med oss i dag. Vår bemanning setter oss i stand til å starte raskt opp. 

 

Ring oss på 32125880

 

Relaterte sider:

www.ringren.no for daglig renhold.

www.renox.no for temporært renhold.

 

 

BE OM BEFARING OG  TILBUD I DAG!

Skriv til oss nå!