Rengjøring på Ringerike

Vi vasker for mange bedrifter. Vi har kostnadseffektive løsninger, profesjonelt utstyr og svært kompetente medarbeidere som kjenner mange forskjellige bransjer. Ring oss nå og be om rask befaring og tilbud.

 

Vi har solid kjenskap til mange forskjellige bedrifter innen forskjellige bransjer. Vi leverer alt innen vask i Hønefoss til private bedrifter og offentlige institusjoner. Vår erfaring har bygget seg opp gjennom mange år, som setter oss i stand til å stå inne for alle teknikker og kompetanse. Vi setter deg som kunde i fokus i hele oppdragstiden. Vårt eget presentasjonsprogram av nye kunder for våre renholdere sikrer at du som kunde kun trenger å snakke med oss. Vi har over 50 renholdere og har derfor en stabil arbeidsstyrke som raskt kan trekkes på ved sykdom. Vi leverer dessuten også renholdsvikarer til bedrifter som har egen renholder, men at renholder er blitt syk.

 

Ring oss i dag dersom du vurderer å sette arbeidet med renhold over til en profesjonell aktør innen renhold. Vi er din rådgiver innen renholder dersom du ønsker det!

00 back 01 email pas 02-tlf pas 03 back

 

Relaterte sider:

www.ringren.no for daglig renhold.

www.renox.no for temporært renhold.

 

 

 

Skriv til oss nå!