Rengjøring bygg

 
Vi rengjør bygg for overlevering til byggherre. Løpende byggrenhold er også noe vi tilbyr. Blant annet støvfjerning av gulv, ventilasjonsanlegg og diverse, samt fjerning av avfall i byggeperioden.

 

Vår ekspertise innen byggrenhold er stødig, rask og resultatorientert etter forventninger. Vi har lang erfaring med større oppdrag innenfor systematisk renhold under hele byggeperioden. Entrepenører, eiendomsutviklere, bedrifter generelt og kommuner er noen av de aktørene vi bistår med byggrenhold.

 

For profesjonell skadesanering har vi egnet utstyr som tilfredsstiller det meste av forventninger som kreves. Byggrenold er gjerne store prosjekter og det er viktig at man som profesjonell leverandør av renholdstjenester i eventuelle anbudsrunder både er realistisk og skaffer seg nok informasjon under befaring til å prise prosjektet riktig. Vår erfaring strekker seg langt tilbake i tid og har gitt oss nødvendig kompetanse til å se de ulike oppgaver slik de faktisk fremstår. Klargjøring av bygg har gjerne stramme tidsfrister og det er noe vi er gode på å følge opp. Vi arbeider ofte i krevende prosjekter med stramme tidsfrister. Store arealer og komplisetre konstruksjoner. Tilknyttet byggrenhold hører gjerne renhold av brakkerigger, slik at arbeidsforholdene for byggarbeidere og entrepenører skal innfri de forventninger eller krav til renhold som stilles.

00 back 01 email pas 02-tlf pas 03 back

Relaterte sider:

www.ringren.no for daglig renhold.

 

 

Skriv til oss nå!